Thursday, October 07, 2010

Home » , » Pramugari Cebu Pacific Yang Terlampau

Pramugari Cebu Pacific Yang Terlampau




Cehh..bunyi macam gempak je kan...hahaha..ini kes pasal pramugari Cebu Pacific menari sambil menyampaikan arahan keselamatan kepada penumpang pesawat itu yang dikritik banyak pihak antaranya kesatuan pekerja bagi atendan penerbangan (stewardess)..


Gimik ini yang mula diperkenalkan pada 30 September 2010 mendapat perhatian di Youtube  di mana angka yang sudah melihat video ini menjangkau 891 ribu orang serta turut popular di laman sosial Facebook..perkara seperti ini semestinya mempunyai pro dan kontranya..sekarang pun Persatuan Pramugari Filipina berasa terganggu dengan tersebarnya klip video ni yang dibimbangi menjejaskan imej mereka..

[updated] : Sudah diletakkan video yang lain disebabkan youtube telah membuang video yang sebelum ini.
           
p/s : menjatuhkan maruah wanita je dorang nih..hish3..

2 comments:

nkara said...

'this video has been removed because its content violated Youtibe's terms of service'

tak dapek tgk.. ):

Seraffin said...

oh ya..ar nanti saya try cr yg lain kt youtube..hehe

Related Posts with Thumbnails

ShoutMix chat widget