Monday, November 08, 2010

Home » » Queensha - Template Elegan Untuk Wanita

Queensha - Template Elegan Untuk Wanita


Tadi tengok-tengok template terbaru dari BTemplates dan kemudian terjumpa template ini, iaitu Queensha [rujuk gambar]..memang nampak cantik dan elegan betul template yang direka oleh CamelGraph dan diadaptasi dari Wordpress ke Blogspot oleh BloggerTheme, semestinya template ini eksklusif untuk ladies saja kan..kalau cik wife teringin nak blogging memang inila template yang akan dipilih..okey, dibawah disertakan sedikit info jika korang berminat nak pakai, tengok demo dulu then baru download.

Lihat Demo

Dah puas hati dengan Demo tu? Jom Download

Sebarang pertanyaan boleh usulkan di ruangan komen Btemplates kerana admin tu situ memang selalu aktif..klik sini untuk sebarang komen dan pertanyaan.

Related Posts with Thumbnails

ShoutMix chat widget