Saturday, October 16, 2010

Home » , » Sultan Yang Setan - Hina Sultan Johor

Sultan Yang Setan - Hina Sultan Johor

Aku tak pasti la apa tujuan orang berfacebooking sekarang..ada yang seperti membuka pekung di dada, menceritakan segala kisah rumah tangga, cerita pasal beli itu beli ini...tak perlu la semua ni aku rasa..pasal bf bagi gift pun macam nak "rak" satu dunia..think la before korang share tuh..haha..tapi yang jenis satu lagi nih agak ke"bangsat"an la..sekarang dah jadi kes polis..gambar dia letak pun aku rasa bukan gambar dia yang sebenarnya..layan pic..


p/s : siap mengaku keturunan Laksamana Bentan tuh...dasat..aku ingat lagi qoute "Raja adil raja disembah ! Raja zalim raja disanggah !" ..dan one more betul ker keturunan Bentan tak boleh jejak kaki di tempat Sultan Mahmud dibunuh ? hmm...

7 comments:

Hashira Yusoff said...

adeii...i org j0hor oke..

fham2 jelh ape i feel skunk ni. =__=''

Seraffin said...

@Hashira Yusoff
dia ni menuduh tanpa asas..mencari glamour x kena tempat..

Ninie said...

errr no komengg
haha..tp btol ke tu bkn gmbr die?
klu bkn,ksian kat pmpuan yg dianiaya tu :(

Seraffin said...

pompuan tu da buat report polis..bukan dia yg hina sultan..pengecut kot x pakai gamba sendiri..nak kutuk tapi tak cukup berani..haha..las2 nanti polis dpt detect ip jugak..

bueekkk said...

gambar pmpn di profile itu ialah gmbr tunang saya.. laporan dah di buat.. tapi tak tahu sampai bila tindakan di ambil.. polis dah serahkan kes tu ke skmm..

Seraffin said...

oo..orang skang, ada teknologi tapi disalahgunakan..hehe

Anonymous said...

jgn risau.. maklumat terbaru polis dan berjaya tangkap mamat ni.. fb pon dah tade

Related Posts with Thumbnails

ShoutMix chat widget