Sunday, October 31, 2010

Home » , » Lagi Award Dari Rakan Blogger

Lagi Award Dari Rakan Blogger






Ini award yang ditag oleh RushD baru-baru ini..btw aku dah terima pun award ni dulu dalam seminggu lepas dari seorang blogger (tak ingat nama..sorry) tapi aku cuba cari mesej dia dekat shoutbox tapi tak jumpa pula..so, dah dua orang tag aku memang wajibla kena buat entri khas.

Bila dah dapat award macam biasala kan, kenala jawab soalan.

- Kenapa suka Memori Seorang Muda
  entri menarik, loading blog pun pantas 

- Reaksi selepas mendapat award
  gembira kerana award ni bagi aku lebih kepada sokongan moral untuk meneruskan bidang  berblogging

- Sila passing award 
  ninie
  Landax
 (rasanya dah ramai dapat award ni)

[pls click readmore..aku nak minta pertolongan korang sikit..boleh kan ?]






Di bawah ada lagi award yang ditag oleh ninie :


Terima kasih kepada semua yang selalu membaca, melawat dan menjerit di chatbox blog picisan ini..tanpa korang mungkin moral aku untuk menulis blog, down..sigh~..oh wait, aku bercadang nak guna domain .com tapi aku buntu nak fikirkan nama yang sesuai..boleh tolong ?


2 comments:

Ninie said...

nak tukar domain ke?wow!
btw pilih nama yg sng org ingat dan sng org nak eja.tu tips yg org biasa guna :D

Seraffin said...

a'a..ngah fikir2..x de nama sesuai lagi..

Related Posts with Thumbnails

ShoutMix chat widget