Sunday, October 31, 2010

Home » , » Cara Membuang Subscribe To Posts (atom)

Cara Membuang Subscribe To Posts (atom)

Subscribe to : posts (atom) ni dah ramai blogger buang sebenarnya..kerana apa ? kerana ia akan mencacatkan dan menyemakkan footer dan blog korang yang dah cun melecun tu..so kalau korang belum buang dan ingin buang benda ni ikut step-step berikut.


First korang pergi Design -> Edit HTML -> Download Full Template (langkah berhati-hati takut nanti tak jadi takde la korang menangis seumur hidup) -> Tick Expand Widget Templates..kemudian korang gunakan ctrl+f dan cari code di bawah :


<b:include data='feedLinks' name='feedLinksBody'/>


Dah jumpa deletekan code tersebut, then preview kalau dah tak ada perkataan seperti dalam pic tu kira menjadi la..save template dan sedia untuk beraksi..erks!

2 comments:

Ninie said...

okeh.sudah bersedia utk beraksi ;D

Seraffin said...

hehehe..beraksi tanpa sebarang kecacatan..

Related Posts with Thumbnails

ShoutMix chat widget