Saturday, October 30, 2010

Home » , » Status via Facebook - Pelbagai Status Menarik Untuk Anda

Status via Facebook - Pelbagai Status Menarik Untuk Anda


Salam hujung minggu kepada semua rakan blogger n readers..ok, kelmarin aku dengan seorang rakan (bekas blogger)  buat satu blog khas untuk pelbagai status via "palsu" seperti Astro R Button [rujuk gambar]..ada banyak lagi kategori seperti Phone, Broadband, Gadget, Tablet dan lain-lain lagi yang akan menyusul selepas ini..


Menarik ? nak cuba ? jom lawati http://viafb.blogspot.com [ Status Via Facebook : We Serve, U Use..Fresh from farm,every month! ]..jangan risau template ringan dan loading sangat pantas..ada tutorial di situ jika korang tak tahu cara nak menggunakannya..prank rakan-rakan dengan status via yang gempak ni.

4 comments:

missSenget said...

ohooo~~!!

sgt menarik~

Seraffin said...

sila-sila try..hehe

Zulfahmi Abidin said...

haha.dah lame dah bnde nie....selamat mencube kepade yang lain...


Terkini:
1.Hantu
2.Perempuan Dan Tudung Saji
3.Curang Itu Indah

Seraffin said...

@zulfahmi
mulanya aku nak buat untuk personal n kawan rapat tp aku pk apa salahnya aku open untuk orang lain..hehe

Related Posts with Thumbnails

ShoutMix chat widget