Saturday, October 02, 2010

Home » » Tinggalkan mIRC Demi Blogging

Tinggalkan mIRC Demi Blogging

Selamat petang semua...sudah lunch ker korang semua..aku still kat office, siapkan akaun dan kerja-kerja lain yang masih berlambak sebab ada mesyuarat pada 10 Oktober nanti..dah dua bulan mesyuarat tergendala kerana bulan Ramadhan dan Aidilfitri.




Semalam Echizen [ co Admin Server Memberchatz ] pm aku dekat facebook menanyakan perihal status aku kat Memberchatz..Aku sebagai Admin bersama dia dan Sofeeya dengan berat hatinya mengatakan hasrat aku hendak bersara or resign dari server untuk menumpukan "kerjaya" baru aku..BLOGGING!



Berat sebenarnya untuk aku membuat keputusan ini, aku juga banyak terhutang budi pada dorang tapi setelah berfikir panjang apa salahnya aku mencuba bidang blogging ini..mungkin boleh memberi side income kepada aku..tak banyak sikit pun jadilah kan..hehe




Rakan aku di mIRC dulu , Alcatraz geng rekick dekat Poyonetwork yang meninggalkan dunia mIRC dan berblogging pun da banyak kemajuan aku tengok..Aku pun mencuba atas dasar minat dan mengisi masa lapang.So kepada geng-geng di mIRC jangan risau, korang tetap boleh contact aku kat facebook..tadi pun dah ramai pm aku..rindu ker ? ahaks..kepada Echi dan Sofeeya jutaan penghargaan aku ucapkan..Sayonara Memberchatz~




Kalau aku ada buat salah, terkasar bahasa, harap dimaafkan dan wish me luck dalam dunia nih okay..haha..


p/s : dua dunia nih tetap sama..dua-dua aku gila scripting.. XD



5 comments:

Anonymous said...

dah betul2 nak bersara ke tok???
xpe la..ko bersara pon nama ko tetap di hati...atok kami vomitus kedeboom wakakakakaka!

Seraffin said...

errr..siapakah ini..

alcatraz77 said...

kimi, aku masih ingat bila kita mula ber rekick :) masa tu masing2 nak tunjuk tera haha...

Anonymous said...

pandai sgt ke..hahahahah!!!

Seraffin said...

bolehla..nak test ker cik anon..kah3

Related Posts with Thumbnails

ShoutMix chat widget