Thursday, October 14, 2010

Home » » Kembali Semula

Kembali Semula

Selepas beberapa hari menyepikan diri, dan aku rasa agak lama jugak tak update blog rasa rindu nak update tapi tak berkesempatan atas sebab kerja yang banyak perlu diselesaikan dan kesihatan yang tidak mengizinkan..selepas meeting khas hari ahad lepas aku punyala sakit kepala sampai demam panas terus ambil mc 2 hari hari isnin dan selasa..nasib baikla cik wife berada di sisi sepanjang aku tak sihat tu..hahaha..

Sepanjang aku tak sihat tu berkesempatan la tengok Sukan Komanwel...kalau tak,,haremm ah boleh tengok..tahniah pada semua atlit-atlit negara yang berjaya mengondol pingat-pingat..yang tak berjaya jangan risau next time boleh try dan tak lama lagi pun bulan depan Sukan Asia di Guangzhou, China akan bermula..

Yeahhh...sambung bab aku tadi..kelmarin pulak ada majlis menyambut bakal haji dan hajjah serta sumbangan yang diadakan di pejabat aku..aku pulak kena port uruskan jamuan..perghh..dengan sakit-sakit kepala terpaksala jugak uruskan...dan pagi nih baru aku berkesempatan berblogging sebentar dan mungkin berblogwalking ke blog rakan-rakan membaca entri-entri terbaru dorang..ngee..sekian..selamat bekerja..

p/s : sumpah aku rindu blog ni sepanjang 3-4 hari aku sibuk...haha

2 comments:

Ninie said...

3-4 hari tak update blog?
bkn ke da lame tak update? =____=

Seraffin said...

tah..seminggu ke ? ahakss..kebiziann..hehe..sebelum ni tak update tapi still ada blogwalking.. :)

Related Posts with Thumbnails

ShoutMix chat widget