Sunday, September 05, 2010

Home » » [Tutorial] Deejay Online Dengan Sam4 Part 1 [ Download Full Tanpa Free Trial ]

[Tutorial] Deejay Online Dengan Sam4 Part 1 [ Download Full Tanpa Free Trial ]

Hahhh! Entry aku kali ni hendak mengajar cara dj-ing menggunakan Sam4.5.6 Broadcaster ( DJ-ing time kenduri pun boleh ).Tapi part 1 ni aku nak tunjuk dulu download dan gunakan Sam4 tanpa ada had masa or free trial!! Selalu orang deejay online pakai winamp kan ? Jadi apakata tukar selera pakai Sam ni pulak..Sam nih bagi aku lebih mudah terutamanya control panel yang lebih "mesra alam".


Pertama sekali apa yang anda perlu buat ialah download Sam4.5.6 Full .Kemudian setelah selesai download buka file tersebut dan extract  (klik pic untuk pembesaran):


Penting : buka readme dan salin registration key










Selepas extract install Sam4.56 Broadcaster ke dalam driver 




Pada part database system pilih Firebird seperti di bawah ini dan klik next 




Selepas selesai sahaja install anda buka Sam4.5.6 


papan pemuka 
Okey...inilah control panel Sam4 yang terdapat pelbagai toolbar lengkap dengan playlist, jam, talk button, sound effect, song que, listener peak dan lain-lain yang boleh ditambah dengan mengklik butang window.


Kemudian untuk memastikan anda dapat menggunakan Sam4 tanpa had, klik butang file kemudian klik butang config..akan keluar dialog seperti ini :





Klik registration di bahagian bawah sekali seperti di atas dan dari readme ini anda salin registration code :






Hasilnya anda dapat menggunakan Sam4 tanpa had sampai pc/lappy anda rosak...hahahaha..jkjk..selamat mencuba!!


[Tutorial cara mendj menggunakan Sam4 Broadcaster..]


update :
link download Sam Broadcaster 4.7.1


tips - jika product activation expired sila ubah bulan di kalendar pc/lappy korang

Related Posts with Thumbnails

ShoutMix chat widget