Thursday, September 23, 2010

Home » » ManggaAd Yang Prihatin

ManggaAd Yang Prihatin

Baru-baru ini "industri blogging" digegarkan dengan serangan malware yang menyerang blog yang menggunakan ad dari Innity.Mangga Ad juga tidak terlepas dari insiden ini menyebabkan trafik bagi sesetengah blog turun mendadak akibat dari larangan Google dari melayari blog-blog tersebut.ngeee~..


Bagi blog picisan seperti aku ini tidaklah terasa sangat kan..trafik takde la sampai 1k pun..hahaha..ni email dari Mangga Ad yang mengesahkan masalah malware ini dan telah memperbaikinya.Syabas, harap benda ni tidak berulang lagi.




Terpesona jugak tgok ayat "humble" yang digunakan admin Mangga Ad nih..hehe


p/s : tp yg pelik ada blogger cakap tak bole earn Mangga Ad dr click..patutla, dah berapa orang aku paksa suruh click..tp x de pun..need explanation

Related Posts with Thumbnails

ShoutMix chat widget