Monday, September 27, 2010

Home » , , » Fenomena Teacher Shida

Fenomena Teacher Shida

Teacher Shida nih aku pun tak kenal tapi ada tengok video dia miming lagu pakai buang stacy yang sekarang tengah pop kat facebook..sporting habis cikgu nih kan ?..hahaha..dan ini miming terbaru beliau lagu Wali Band -Yank.


Aku tengok dekat laman youtube beliau ada yang mengkritik dan tak kurang juga yang menyokong..mungkinkah pasni TV3 akan siarkan dekat Buletin Utama video2 miming dia nih ? hahaha..apapun layan je lah video kat bawah ni..














Nih kalau anak-anak murid dia tengok aduhai..agak gila-gila sikit teacher ni..ahaks

some credit goes to : Anwar
p/s : tak nak ulas panjang..korang nilai la dengan mata hati

3 comments:

Annyss said...

errr errr btol ke ni cikgu???
cikgu skola musik kahh?
haha

encHIx laNDax said...

rrrreeerrrrrr....malu siak kalau aku!hahha

Seraffin said...

kalau teacher nih English kot..nanti aku try cari info pasal dia

Related Posts with Thumbnails

ShoutMix chat widget