Thursday, September 30, 2010

Home » , » Asfalt Blog Dapat Award

Asfalt Blog Dapat Award

Alhamdulillah...kelmarin mungkin my lucky day...hehe..dapat dua anugerah dari seorang teman lama, Alcatraz ( awesome blog ) dan satu lagi dari seorang rakan blogger, Cik Jelita...Inilah award dari Cik Jelita..ahaks~



Terima kasih bebanyak atas award nih..hehe...aku memang suka blogwalking time boring takde keje kat ofis..melawat blog rakan-rakan dan antara yang jadi terjahan aku ialah blog seperti acapawn7 , Alcatraz , annyss cikgold , akubudakseni dan ramai lagi lar..




Untuk award nih ada benda plak aku kena jawab :

1. sile print screen u all munye wallpaper laptop/desktop
2. then btw nape u gune picture tu sebagai wallpaper

Adesss..nih yang lemah ni...hahaha..dahla agak semak desktop aku nih..tp atas permintaan Cik Jelita den printscreen jugak..




Kenapa aku pilih wallpaper nih ? hahaha..sebab aku Die Hard Fan Manchester United..yeah ! tapi kadang tension gak dengan prestasi dorang akhir² ni..semalam pun Champions League nyaris² seri jer...wew, nasib baik minit ke 85 Chicarito score..

Untuk Cik Jelita..Gud luck untuk further study anda dekat Unisel tu..

p/s : aku jugak ingin ucapkan terima kasih untuk dua orang kawan Amir De La Rocha dan seorang lagi yang tak ingin dikenali kerana sudi membantu aku menguruskan Asfalt Blog Page di facebook..

2 comments:

acaPAWN7 said...

Thanks sebab sudi jenguk2 kat blog aku yg malas-entah-bila-nak-update tu..heheh :)

Seraffin said...

hehehe..

Related Posts with Thumbnails

ShoutMix chat widget